Selasa, 6 September 2011

Episod Seram Selepas Ramadhan

Asalamualaikom Berjumpa lagi kita selepas penat Menyambut Ramdhan pada tahun ni.Pertama sekali yang kita tahu..Poket semakin susut..sanak saudara dah masing2 pulang ke kampung...kita pon sambunglah dengan rutin kerja kita seharian.Tp kan..masih ada lagi majlis rumah terbuka.Saya pon tk ketinggalan dijemput..TIme rumah terbuka hari tu telah dianjurkan oleh Puteh Mutiara di Bandar Bharu..kami apa lagi la serbu..lepas makan.malam tu terfikir nak create satu suasana seram...so dapat la shoot....tapi sesekali tgk menarik gak..pada yang hadir malam tu semua ahli2 & admin Street photographer` Team terdiri dari Korie Tai long, Cik Lea , Play Boya, Abd Aziz , Mohd Shamil, Iema kamarina , raihana & saya sendiri.hehe puteh mutiara memang tk pegi la..sebab umah dia...apa2 pon team ni sentiasa happy..seronok..dan malam tu dapat saya luangkan masa 2 jam lebih untuk memberi sedikit tips mencipta suasana Seram..
pada yang berminat untuk menyertai team ini..kami akan menganjurkan outing pada 18 sept nanti..tunggulah kami akan umumkan..apa2 pon pada semua pelayar ...harap anda semua begembiraaa..............

2 ulasan:

  1. ade team photography sendiri mmg best~~~ape je event mesti ade gmbr...

    BalasPadam