Ahad, 22 September 2013

Bapakku Fm Radio Internet Rasmi Untuk Semua

Salamualaikom...Pertama sekali saya ingin perkenalkan Radio Rasmi Internet yang Di kendalikan Oleh Seorang DJ Terhangat Isma Halil Hamzah.Saya sudah lama mengituki beliau dari mula2 beliau bersama THR.FM ( Time Highway Radio) selepas itu beliau berhijrah ke pantai timur.sejak akhir2 ini saya di perkenalkan radio ini oleh seorang rakan.bila mendengarnya baru saya tahu beliau telah melancarkan Radio Internet Bapakku.fm. .
   Radio internet Bapakku.Fm bukan sahaja dimalaysia malah seluruh Dunia  boleh mendengarnya .Buat rakan2 di negara Brunei , Indonesia,Singapura ,Thailand & Dan Filipina Boleh menghubungi terus menghubungi stesyen ini di talian +60342668803 dan +60342666996.
   bagi kami yang berada di luar negara pon masih boleh membuat panggilan dan mendengarnya..kawan2 yang sama2 bertugas contohnya dari indonesia juga meminati radio ini.
stesen ini telah menonjolkan Dj2 Seperti :- Dj2 seperti Dj haikal,Dj Kay Dj Amir , Dj Zazo ,Dj Isma dan Dj Pecal. Pelbagai segment dan dan lagu2 Menarik sentiasa memenuhi jadual Bapakku.fm selama ke udara..
untuk mendengar radio ini pelayar click http://www.bapakku.fm/ disini saya tak nak ulas panjang lebar..cuma boleh saya katakan dengar dan cuba berinteraksi bersama dj2 yang ada..baru anda akan tahu.. untuk laman fb sila click https://www.facebook.com/bapakku.fm?fref=ts ..